Kuća & Privatna plaža

Apartmani su smješteni na vrlo atraktivnoj lokaciji na samo 15 metara od mora odakle se pruža predivan pogled na uvalu, otvoreno more te obližnje otoke. U sklopu objekta nalazi se i uređena plaža sa terasom gdje našim gostima nudimo potpunu privatnost bilo da žele uživati u moru i suncu ili boraviti u natkrivenom prostoru u hladovini čitajući knjigu i ispijajući omiljeno piće.

Ova oaza mira na samoj obali koja pruža dašak romantike, uz miris soli i predivan pogled na čisto more koji seže do horizonta odmoriti će vas od svakodnevnog stresa te vam pružiti nezaboravne trenutke koje ćete ponijeti kući kao divne uspomene.

Vanjski tuš, veliki hladnjak za namirnice, te kompletno opremljena kuhinja sa roštiljem uređena u mediteranskom stilu također su na raspolaganju našim gostima te im pružaju jedinstveni komfor na samoj plaži. U blizini se nalazi i pješčana plaža osobito pogodna za djecu. Možete birati između uživanja u moru i suncu, hodanja uz samu obalu, aktivnog bavljenja sportom, upoznavanja i razgledavanja kulturno povijesne baštine te prirodnih ljepota ovog područja.

Svojim gostima nudimo ugodan odmor u 4 udobno opremljena apartmana sa balkonima koji imaju pogled na more te 1 sobu sa kupaonicom koja ima terasu okruženu vrtom i zelenilom. Za goste je osiguran besplatni nadkriveni parking i vez za plovilo kao i mogućnost korištenja perilice rublja. Smještaj je idealan za obitelji i parove koji žele uživati u ljetu i odmoru na mirnoj lokaciji. Naša želja je da Vaš boravak kod nas bude što ljepši i ugodniji te smo vam uvijek na usluzi, a misija da nam se ponovno vratite kao zadovoljni gosti.